Multicamera regie: beeldig!

Een grote passie van ons ligt in het mooi in beeld brengen van bijvoorbeeld kerkdiensten en musicals met multicamera technieken. Met meerdere camera’s live de emotie van het moment overbrengen aan de kijker en die camera precies dáár opstellen voor dat ene shot… dát is onze passie voor beeld.

Met behulp van meerdere camera’s en een lokaal in te richten regie, registreren we het evenement voor een uitzending, opname, of live vertoning op schermen in de zaal.

Door onze speciale aanpak bij deze multicamera projecten is het vaak verrassend goed betaalbaar te houden.

[youtube_big title=”Live registratie Tentdienst” video=”-LCFOd4rWjw”]

 

 

Voor de NGK en de GKV in Oegstgeest realiseerden we in korte tijd deze multicam productie. Met drie camera’s, waaronder een steadicam voor extra dynamiek, namen we een prachtige dienst op. Op deze manier konden de gemeenteleden op afstand meegenieten van de dienst. 

[youtube_big title=”Multicam registratie (compilatie)” video=”Wgynl0XQwP0″]  

 

Videoregistraties in uw eigen gemeente?

Steeds meer gemeentes maken gebruik, of willen gebruik maken, van een videosysteem met meerdere camera’s om hun kerkdiensten te registeren voor opname en/of om live te streamen naar internet. Ook wel bekend als kerkTV. Maar wat heb je nu nodig aan apparatuur? Waar moeten de camera’s opgesteld worden, zodat we alles in beeld kunnen brengen en hoe verzorg je überhaupt een mooie registratie?


Allemaal vragen die uw gemeente wellicht heeft. Eltheto Techniek Audiovisueel is gespecialiseerd in de beeldregistratie van kerkdiensten en denkt graag met u mee over de cameraopstelling en apparatuur. Wij geven advies over hoe de kerkdienst in uw specifieke gemeente optimaal in beeld te brengen is, waar de camera’s opgesteld kunnen worden om dit te verwezenlijken en wat voor shots wenselijk zijn. Desgewenst verzorgen wij ook regiecursussen voor uw videomensen.